ЗА EKO FENCE


   EKO-FENCE Е НАЙ-ПРАКТИЧНОТО И МОДЕРНО РЕШЕНИЕ ЗАВАШЕТО СТОПАНСТВО. ДЪЛГОГОДИШНИЯТ НИ ОПИТ И РАБОТА С ФЕРМЕРИ НИ ПОМОГНА ВРАЗРАБОТВАНЕТО НА ПРОДУКТИ, КОИТО ЗАДОВОЛЯВАТ НУЖДИТЕ НА МАЛКИ И ИНДУСТРИАЛНИЖИВОТНОВЪДИ. 

    

   За Марпекс Маркет ЕООД

    

   EKO-FENCE e търговска марка на "Марпекс Маркет"ЕООДНие сме компания фокусирана в дистрибуцията на висококачествени селскостопански машини, консумативи и резервни части. Компанията предлагаи сервизна дейност от високо квалифицирани механици и инженери готови да обслужат или ремонтират Вашата техника.

    

   Нашата продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Цялостна гама за животновъдство на едно място!

    

   Нашите партньори са глобални Европейски пазарни лидери в лицето на: Техническо разнообразие, множество търговски марки, както и познания за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са постигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа икомуникация с нашите клиенти.

    

   Марпекс Агро редовно взима участие на панаири и изложения и е носител на златен медал за иновация от последното си участие на АГРА 2014. Сетицифирани за качество – ISO:9001 Нашите партньори са глобални европейски пазарни лидери влицето на: Deutz-Fahr, BAUER, SILOKING, Milkline, OXBO, SILOSTOP, Metal-Fach,PETRONAS, SF-Filter и много други.

   Също така „МАРПЕКС 
   МАРКЕТ“ ЕООД е и компания дистрибутираща пълна гама екипировка и продукти за конен спорт, езда игрижа. Нашите клиенти са клубове, ездачи и собственици на коне.


   Мисията ни е да осигурим надеждна гама от екипировка и продукти за грижата,сигурността и комфорта на Вас и Вашите „четирикраки приятели“, като продължаваме неуморно да се развиваме. Анализирайки Вашите нужди, ние се стремим да предлагаме най-добрите решения за тях, като непрекъснато разширяваме партньорствата си с производители от цял свят.

    

   Нашите партньори са известни производители, наложили се на пазара. Съвместната ни дейност с водещи фирми в бранша ни дава възможност да предлагаме продукти, които подобряват здравето на конете и улесняват работата на хората, които се грижат за тях. Продуктите ни са достъпни в рамките на цяла България.

   Основната ни база се намира в гр. Русе, но можете да посетитенашите магазини и в градовете Велико Търново
   Стара Загора и Сенокос.


   За въпроси и повече информация: 0895/580040

   Обадете ни се