Връщане и рекламацияВсеки клиент има право да върнете продукт в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Сумата ще бъде възстановена по банков път или чрез паричен превод по ЕКОНТ по Ваш избор.

Ако желаете да върнете дадена стока, задължително се свържете с нас на тел. 0895/580-040
Ние ще отреагираме веднага. 

Предварителният контакт с нас е задължителен
.

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касов бон.  На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя). 

Марпекс Агро ЕООД ще възстанови в 14 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.

Куриерските услуги по връщането на продукт без основание (право на отказ в 14 дневен срок) са за сметка на клиента.
Куриерските услуги по връщането на сгрешен от изпращача или дефектен продукт са за сметка на Марпекс Маркет ЕООД.

Адрес за връщане:

Върнати пратки се приемат само и единствено на адрес:
гр. Русе, офис ЕКОНТ "бул. България №123" за фирма "Марпекс Маркет ЕООД" 

Важно е всички пратки да се изпращат към нас без наложен платеж.

Ако желаете сумата да Ви бъде възстановена по банков път, моля изтеглете и попълнете формулярa от ТУК |.


Обадете ни се