Комбиниран енергизатор - MX100 DUO 1.6J
Арт. №: 320000073

EKO-FENCE е най-практичното и модерно решение за вашето стопанство. Дългогодишният ни опит и работа с фермери ни помогна в разработването на продукти, които задоволяват нуждите на малки и индустриални животновъди. 1 година гаранция на устройството.

ПОДХОДЯЩ ЗА ЗАГРАЖДЕНИЕ ОТ:
1200 метра (100 декара)
Захранване: Комбинирано 12/220 V
Мощност: 1,2 JOULS
Запас: 1.6 JOULS
Напрежение: макс. 10.500 VOLTS
Максимално теоритично заграждение: 10 км
Максимално заграждение в полеви условия: 1200 метра.
Заземителни колчета: 1/2

Доказан с годините модел!

180.00лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895580040
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Енергизатора на електропастира превръща входящото захранване 230V, акумулатор 12V или захранването от соларния панел във високоволтов импулс. Енергизатора изпраща този импулс по изолирано трасе направено от въже, лента, тел, мрежа или друг вид проводник с определени характеристики.Това става  един път на всяка секунда! Импулса сам по себе си е с времетраене от 150 микросекунди.

Този импулс е общоприето да се нарича „шоков импулс“ и това е всъщност което животното усеща като се допре до заграждението на електропастира. Диаграмата показва и движението на импулса по системата,. Импулса тръгва от енергизатора на електропастира.

Преминава през въжето и влиза в животното което се е допряло до електропастира. Пулса преминава през животното влиза в земята. От там се връща в енергизатора през заземителното колче.

Приемете електропастира повече, като психологическа бариера отколкото физическа. Болката която изпитва животното е мигновена и не го наранява физически, примерно както оградата от бодлива тел или всички други типове заграждения.


Няколко предимства на електропастира:

Ниска цена на инвестицията- електропастира се нуждае от много малко материали и труд за изпълнението му в сравнение със стандартната ограда. Да не говорим за пастир!
Дълъг живот на експлоатация – може да се ползва дълги години при правилна експлоатация;
Лесно се монтира – сравнително малко и най-вече леки елементи;
Универсален – може да се ползва за всякакъв тип животни, както домашни така и диви;


Минимално обслужване – няма нужда от обслужване. просто се наглежда от време на време дали функционира.Ако инсталирате устройство за дистанционно наблюдение и това отпада като ангажимент;


Удължава живота на вече рушащата се ограда – ако сложите един или два реда пред рушащата се ограда, може да я ползвате още дълго време, без да се притеснявате, че животните ще я до разрушат;

Обадете ни се